Startdata

za 15 jun Gouda, Cultuurhuis Garenspinnerij, Turfsingel 34 Inschrijven
Informatie

Selectie

Selectie Selectie

Inhoud

Overweeg jij van theatermaken, acteren of musical je vak te maken? Dan is onze parttime vooropleiding geknipt voor jou! Het tweejarig traject staat bol van de spannende lessen, een voorstelling maken en repeteren, een theatertour en toffe masterclasses. De selectie voor de vooropleiding vindt plaats op zaterdag 7 en zondag 8 oktober. Doe jij mee? Show your skills!

Na de herfstvakantie starten de lessen. Verschillende vormen van acteren komen voorbij (monologen, dialogen, fysiek theater, improviseren en kleinkunst/cabaret), maar ook vormgeving, zang, toneelschrijven, filosofie en dans/beweging.
De vooropleiding van het Jeugdtheaterhuis is de enige vooropleiding die een eigen familievoorstelling produceert en hiermee op tournee gaat. Na de tour volgen masterclasses theatermaken en regisseren. Tegen het einde van de vooropleiding heb je ervaring opgedaan die je zal helpen bij élke vervolgopleiding. De lessen zijn op zaterdag en tijdens het repeteren soms ook op zondag en in de vakanties, en worden gegeven in Cultuurhuis Garenspinnerij in Gouda.


Selectie: 7 en 8 oktober
De selectie is op zaterdag 7 en zondag 8 oktober van 10:30 tot 17:30 uur. Twee dagen vol workshops spel, dans/beweging en zang. Ben jij minimaal 14 jaar, heb je plezier in de podiumkunsten en de motivatie om jezelf uit te dagen? Geef je op voor de selectie!
Let op: hierboven staat 'inschrijfgeld' vermeld, dit is niet van toepassing. De totaalprijs voor 2 dagen is dus € 35.

Informatie-uurtje op Zoom: 20 september
Join in op Zoom, woensdagavond 20 september 19:30-20:30 uur. Dan kun je al je vragen stellen aan de artistiek coördinator en oud-deelnemers. Wil je hierbij aansluiten, mail dan even naar info@jeugdtheaterhuis.nl voor de link. 

Prijs

Prijs € 35,00
Totaal € 35,00

Planning

Datum Van Tot Locatie
za 15-6-2024 11:00 16:00 Gouda, Cultuurhuis Garenspinnerij, Turfsingel 34
zo 16-6-2024 11:00 16:00 Gouda, Cultuurhuis Garenspinnerij, Turfsingel 34

Contact


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jeugdtheaterhuis via telefoon: 085 – 782 09 82 of e-mailadres: info@jeugdtheaterhuis.nl.